tiistai 17. syyskuuta 2013

Keskeneräistä

Ajattelin jakaa kuvia parista keskeneräisestä projektista, ja yhdestä joka saattaa hypätä puikoille jo ennen kuin muut on saatu valmiiksi.





 Veera Välimäen Color Affection on ollut to do-listalla jo ties kuinka kauan, ja nämä langatkin on haalittu kasaan jo keväällä 2012. Kaikesta tästä huolimatta aloittaminen onnistui vasta nyt syyskuussa, mutta huivi etenee hyvää vauhtia ja viime vuoden minä on onnistunut valitsemaan väritkin juuri oikein. Nämä värit on ehkä lähinnä omaa värimaailmaani, voin luvata, että neuloessani itselleni tulette näkemään paljon sinistä!



 Nämä sukat kuuluvat samaan surullisen kuuluisaan myöhästyneet ystävänpäivälahjat-kategoriaan kuin edellisen postauksen pinkit sukatkin. Tuulia on kyllä värjääjänero, tämä väri, Vilja nimeltään, on ehkäpä kauneimman värisiä lankoja joita oon koskaan neulonut. Mallin nimi on Kraut, joka on tullut neulottua kertaalleen aikaisemminkin, ja olenkin todennut, että tällaisten myöhästyneiden projektien (vaikka eihän mulla siis sellaisista kokemusta juurikaan ole...) kohdalla on parasta luottaa hyväksihavaittuihin malleihin.



Ja tässä langat seuraavaan projektiin. Alkuviikko on ollut normaalia raskaampi ja ahdistavampi, joten luonnollisesti palkitsin itseni langalla. Pikkusisko tilasi lapaset, ja näistä Louhittarista tulee aikanaan Raitalapset, joiden ohje löytyy Veeran Lankaleikki-kirjasta.


Kiitos kommenteista ja ylipäätään siitä, että olette eksyneet tänne, mukava tietää, että en ihan yksikseni höpöttele!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti