perjantai 15. marraskuuta 2013

Välipalaneule ja äkkiäkösvaanprojekti

Hienosti esittelin täälläkin kaikenlaisia keskeneräisiä neuleita muka siinä uskossa, että motivoituisin tekemään ne valmiiksi. No ei siinä sitten ihan niin käynyt, vaan vahingossa aloitin ja sain valmiiksi pari uutta projektia.


Malli: Metalouse
Lanka: Noro Kirara n. 130 g ja Lang Donegal n. 60 g
Puikot: 4,5 mm (saatoin ensin vahingossa aloittaa pienemmillä)

Tästä ensimmäisestä syytän kyllä täysin Kerä-lankakaupan Jonnaa, joka huuteli kaupan Facebook-ryhmässä, että kuka lähtisi mukaan Stephen West knit along-meininkiin, ja kaiken koulustressin sivuuttamiseksi lähdin! Tämä oli ensimmäinen neulomani Stephen Westin malli, eikä ole kyllä pahaa sanaa sanottavana. En löytänyt yhtään virhettä, etenin omin päin vain kakkososion jälkeen, ja jatkoin ravelryläisten suosituksesta toistoja muutaman rivin pidemmälle. Molemmat langat ovat aivan ihania, Donegalista täytynee tehdä joku isompikin neule jossain vaiheessa. Vielä en tiedä kenen käyttöön tämä huivi päätyy, valitsemani värit eivät ehkä kuitenkaan ole ihan minua, mutta jää nähtäväksi.Malli: Rikke
Lanka: Lang yarns Novena, 90 g
Puikot: 3,5mm reunukseen ja 4,5mm muuhun pipoon

Rikke on ollut jonossa jo pitkään, ja kun näin pari ihanaa Novenasta tehtyä versiota niin pakkohan tähän oli tarttua. Novena on aivan älyttömän pehmeää ja kevyttä lankaa, 50% villaa, 30% alpakkaa ja 20% polyamidia. Enpä olisi uskonut, että näinkin paljon tekokuitua sisältävä lanka vie sydämeni, mutta niin kävi ja nyt on kiva pipo ja toiseen langat valmiina. Jos olisin ehtivä ja viitseliäs ja en hautautuisi koulutehtäviin ja yleiseen stressiin niin saattaisin tehdä näitä useammankin joululahjaksi.

Lemppariviikonloppuni on koittanut, Tampereen käsityömessut ovat täällä! Tänään jo kävin, huomenna uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti