torstai 22. toukokuuta 2014

Sama ja eri

Edelliskerran katastrofin jälkeen voin onneksenne kertoa ihanasta, helposta ja nopeasta projektista, jonka lopputuloksesta tykkään kamalasti!

 malli: Veera Välimäen varjo [shadow]
lanka: Malabrigo Yarn Sock, väri Abril. Menekki noin 80 grammaa.
Skein Top Draw Sock, väri Fallow, noin 90 grammaa.
puikot: 4mm
Sekä minulla, että ihanaisella Berenikellä oli tarve muuttaa pehmoiset Skeinit huiveiksi, joten KAL oli ainoa järkevä vaihtoehto. Tämä on nyt kolmas Veeran huivimalli, jonka olen neulonut, ja samaa huippulaatua on tämäkin. Huivin muoto ei ole perinteinen, ja kaulalle asettelu vaatii omistautumista, mutta on se kyllä sen arvoistakin. Bereniken kaunis vaaleampi versio kannattaa ehdottomasti käydä vilkaisemassa, kolmivärisenä huivi on ihan erinäköinen. 

Saatan sanoa näin aika usein ja aika monesta langasta, mutta nyt sanon taas, että Skein on ihana, täydellisen pehmoinen ja värit ovat täydellisiä! Tuokin ruskeasinikirjava yksilö huusi nimeäni ja kovaa. Violetti Malabrigon Sock on ostettu Ravelryn kautta vuosi sitten, eli tässä projektissa on myös hieno varastontyhjennysominaisuus! En tiedä milloinka lanka on alunperin hankittu, mutta jos olisin ollut tekemässä vaikkapa villapaitaa, niin olisin saattanut ärsyyntyä esimerkiksi siitä, että langassa oli solmuja jotka aukeilivat, tai siitä, että ensimmäinen kymmenen senttiä huivin aloituksesta on huomattavasti tummempi kuin loput violetit kohdat, mutta tässä pikkuprojektissa en jaksa moisista kimpaantua.
(Toim. huom. ei kannata kuvata villahuiveja lähes 30 asteen helteessä, näinkin viehkeistä yksilöistä voi olla haastavaa saada järkeviä kuvia) 
6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, näiden lankojen kanssa ei kyllä edes olisi voinut epäonnistua :)

   Poista
 2. Huikean kaunis Varjo ja ihanat värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään väreistä ihan hirmuisesti, vaikka pakko myöntää, että ihan sattumalla löytyi tämä yhdistelmä kun kopeloin lankavarastoani :D

   Poista
 3. Ihanat naiset tiskin alla! Ja Varjo – täydet pisteet!

  VastaaPoista