lauantai 7. kesäkuuta 2014

Ihana Mona

malli: Cookie A:n Mona
lanka: Hedgehog Fibres Sock, väri Wish. Menekki noin 65 grammaa.
puikot: 2,25 mm


Maaliskussa esittelin täällä työporukkamme puolesta neulomani pariskuntasukat. Sukat pääsivät uuteen kotiinsa ja samalla Jyväskylän reissulla sain  tuosta rupeamasta palkkioksi vyyhdin ihanaa Hedgehog Fibresin sukkalankaa. Pakko myöntää, että samaa lankaa löytyy varastosta jo entuudestaan, mutta tämä lahjavyyhti oli erityinen ja ennenkaikkea niin ihanan värinen, että sen oli heti päästävä puikoille. Oikeaa sukkamallia piti hetki hakea, mutta tulipa todistetuksi semmoinen asia, että vaikka onkin taivaallisen pehmeää, niin tämä lanka kestää myös purkamisen (useampaan kertaan)!

Ohjesuosituksesta pitää lähettää vielä erityiskiitokset Ryynille! Sukkia.Rakkaudella-kirjassa on pääosin todella kauniit kuvat, mutta tälle mallille kuvat, tai itseasiassa mallisukkiin valittu langan väri, eivät tee oikeutta. Ryyni on rohkeasti neulonut koko kirjan läpi, ja kannatti kiinnittää huomiota siihen, mitkä mallit hän haluaisi neuloa uudemman kerran, sillä tämä malli olisi muuten saattanut minun osaltani jäädä kokeilematta.


10 kommenttia:

 1. Oo, kiitos kiitoksista, ja kiva että niistä mun muistiinpanoista on ollut jotain hyötyäkin! :D Mahtava väri näissä sun sukissa ja hyvän mallin valitsit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut paljonkin hyötyä, helpompi tarttua johonkin ohjeeseen kun on suositus luotettavalta taholta :) Ja tuo väri on kyllä ihana!

   Poista
 2. Miten voi olla, että sulta löytyy tota lankaa myös stashin puolelta :D Supermahtava kyl toi kuvio ja lanka niin unelmapehmoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa löytyä myös useampi vyyhti, jotka on hankittu käsityömessujen huumassa :D

   Poista
 3. Uijui, kun on hyvän värinen sininen! Upeat sukat, alkoi heti himottamaan omat vastaavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on kyllä täydellinen, hieman saatan tällä hetkellä kyseenalaistaa päätöksen neuloa nämä itseäni pienempijalkaiselle henkilölle :D

   Poista
 4. Ihanatihanatihanat!

  -hillanen

  VastaaPoista
 5. Mona on tosiaan ihan superkiva malli, ja sinun sukkasi aivan erityisen kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mona menee kyllä kertaheitolla luottomallieni joukkoon :)

   Poista