sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Omiin jalkoihin

lanka: Wollmeise Sockenwolle Twin, väri Magnolie Light, kulutus noin 100 grammaa.
puikot: 2,5mm Näissä sukissa yhdistyvät lanka, josta piti tulla sukat aivan jollekin toiselle, neulemalli joka piti neuloa jo aikoja sitten ja Sodankylän elokuvajuhlilla hajonneet villasukkani (vuodelta 2005). Edellisen kerran olen neulonut itselleni sukat lokakuussa 2012, ja niissäkin on jo reikä. Tähdet olivat siis linjassa, ja tempaisin nämä sukat valmiiksi kesälomamatkallani. Ohje on selkeä, eikä kaavioiden takia tarvitse nyrjäyttää aivojaan. Pakko kuitenkin todeta, että kun tein sukat täysin ohjeen mukaan, eli aloitin kantapään ohjeen mukaisessa kohdassa ja jatkoin jalkaterässä kaavion loppuun saakka, niin sukista tuli melko suuret. Valkkaan itselleni aina isoimman koon, mutta nämä ovat omaan (isoon) jalkaani hieman liiankin tilavat. Eivät kuitenkaan niin isot, että olisi kannattanut alkaa purkuhommiin, joten kyllä nämä ehdottomasti pääsevät käyttöön (koska ensi talvelle ei tosiaan ole muita ehyitä sukkia...).

7 kommenttia:

 1. Kyllä toi palmikko on niin hyvännäköstä ton Wollmeisen kaa. Aattele, kerranki sulle sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämmennyn tästä omien sukkien konseptista varmaan niin paljon, että päädyn antamaan nämä jollekin toiselle jättijalkaiselle :D

   Poista
 2. Vitsi miten kivan blogin löysin bloglovinin kautta! Selasin postauksia pitkälle taakse, mutta täytyy lukea ajan kanssa tarkemmin vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, mukavaa että löysit tänne! :) myös sinun blogisi vaikuttaa kivalta, täytyy tutustua tarkemmin!

   Poista
 3. Ihan kamalan kivat! Mulla on joku ongelma tuon ohjeen kanssa. Olen yrittänyt sitä monesti, ja AINA tulee julman kokoista ja pallo purulankaa! Vitsit, mulle alkaa tulla ihan kauhea sukkakytö, kun mä katson näitä sun kuvia! Ja sopivasti sukkia alkaa olla puhki, joten kai tässä kohta pitää.

  t. Sanna / Neuloo ja purkautuu

  Hei muuten, huomasin, että minunkin blogi on tuolla sinun sivupalkissa (Jee!) ..Siinä taitaa vaan olla vanha syöte. Jostain syystä Blogger ei osaa enää ohjata Wordpressiin. Uusi on http://neuloojapurkautuu.net/feed/

  VastaaPoista