torstai 8. tammikuuta 2015

Pehmeää valoa


 malli: Soft Light
lanka: The Uncommon Thread Lush Sport, väri Orion, noin 60 grammaa
puikot: 3,0mm ja 4,0 mm


Sain viimeisetkin joululahjaneuleet valmiiksi kun h-hetkeen oli vielä kaksi yötä aikaa. Joulun pyhiksi piti tietenkin kehitellä joku neule mukaan mummolareissulle, joten päätin aloittaa itselleni pipon kun huomasin taas, että kaikki aiemmin neulomani pipot olivat mystisesti vaeltaneet uusiin koteihin. Langaksi valitsin jo hetken aikaa varastossani asustaneen Lush Sportin, koska oma pää ansaitsee hitusen kashmiria. Ihana lanka ja ah tätä väriä! 
Malli on taattua Suvi Simola-laatua, helppo seurata ja täydellisen nerokas, pipo on juuri sopivan lörppänä ja kaunis pitsikuvio tuo hieman eloa ainaoikein-neuloksen keskelle.

Tämän kanssahan kävi oikeasti niin, että pipo tuli vuorokaudessa valmiiksi ja jouduin aattoaamuna kehittelemään jouluksi uuden neuleen. Kuvaukset suoritti joulupäivänä neulekuvaukseen tottumaton puoliso ja naama on joulumoodissa meikäläisellä, pahoittelut.

9 kommenttia:

 1. Oi, oi! Kashmiria! Nam. Juuri oikea matsku ihan oman pään lämmikkeeksi. Pipo on mitä kaunein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihana ja lämmin ja pehmeä! Olen täysin kashmirin arvoinen.

   Poista
 2. Lush on parasta, mitä tiiän! Kaunis ja herkkä pipo, tämä malli on kyllä niin mainio. Ja naaman joulumoodissa ei oo mitään vikaa. Kaunis joulumoodi, nih! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan tää lanka nyt ihan älyttömän ihanaa! En tajua miksi tätäkin täytyi niin kauan jemmailla. Ja kiitos kaunis, tää luonnollinen moodi toimii hyvänä vastaparina tolle kashmirille :D

   Poista
 3. Kaunis! Tajusin juuri, että taisin nähdä tuon myssyn eilen päässäsi mutten lainkaan ymmärtänyt ihailla sitä tarkemmin, höh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erheesi on onneksi täysin korjattavissa, pääset silittelemään tätä ihanuutta varmasti pian :)

   Poista
 4. Ei vaan just ihana sinä! <3 Ja sinun hattu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minähän se siinä, omassa ihanuudessani! Toinen ihana ruudun sillä puolen <3

   Poista
 5. Tulin vastavierailulle, ja täällähän on älyttömän ihania kuvia ja neuleita! Olen samaista vyyhtiä hypistellyt käsissäni joskus, ja nyt ehkä vähän kaduttaa, että jätin sen kauppaan. Kaunis pipo!

  VastaaPoista