torstai 12. helmikuuta 2015

Hänelle

malli: muokattu versio Neidonkyynel-lapasista
lanka: Wool and Woollen Shetland Vill, n.50 grammaa
puikot: 3,0mm
Olen huomannut, että lankamakuni on ottanut hyppäyksiä rouheiden, täysvillaisten lankojen suuntaan. Niillä on luonnetta ja jollakin tapaa pidän ajatuksesta, että lanka pitää ikäänkuin kesyttää siinä samalla kun neuloo. Tämä lanka on löytö Tallinnasta, jonne pitäisi kyllä taas pian päästä kiertelemään vanhan kaupungin kujille. 

Nämä lahjalapaset on aloitettu pari päivää ennen lahjansaajan syntymäpäivää, joten päätin pitäytyä tutussa mallissa. Lisäsin muutaman silmukan ja poistin palmikot, mutta seurailin ohjetta peukalokiilan ja kavennusten suhteen. Helmineulepaneelit toivat juuri sopivasti mielenkiintoa neulomiseen ja ne sopivat langan rouheuteen loistavasti. Toistan itseäni, mutta totean taas että ihan nerokas tämä Neidonkyynel, testatkaa vaikka!

(Ainiin nämä tulivat valmiiksi juuri ennen kuin hänen syntymäpäivänsä vaihtui minun nimipäiväkseni, eli siis juuri hyvissä ajoin!)


5 kommenttia:

 1. Todella makeat! Joo, mulla on ihan tuo sama ajatus siitä, et rouheita lankoja pitää vähän kuosia siinä samalla ko neuloo!

  VastaaPoista
 2. Lapasista tuli hienot! Rouhean miehekkäät. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit lapaset, rouhealla tavalla tyylikkäät. Ja väri - namskis! Tuo helmineulepaneeli on tosi kiva yksityiskohta.

  VastaaPoista
 4. Kiva tuo helmineuleraita tuossa!

  VastaaPoista