maanantai 20. lokakuuta 2014

Lempijuttuja

malli: Sakura
lanka: Isager Strik Merilin, väri 59. 180 grammaa.
puikot: 4,5mm 

Tämä taitaa olla huivien vuosi, sillä tämä kiilaa aiemmin neulomani Titaniumin kanssa lempineuleideni ykkössijalle. Etsin pitkään sopivaa huivimallia tälle ihanan rouhealle langalle, ja etsintä kyllä kannatti. Ohje on selkeä ja vaikka kaavioita (ja silmukoita) on monta, niin missään vaiheessa ei käynyt liian työlääksi.
Lanka laskeutuu todella kauniisti, ei kutita yhtään ja tämä väri on ihanin! Jossain toisen kaavion puolivälissä pohdin että tuleekohan tästä minkään kokoinen, mutta näköjään tuli. Onneksi liian isoja huiveja ei olekaan, pitää olla kääriytysmivaraa.

Hetken jopa harkitsin antavani tämän mummolle lahjaksi, mutta kun se sopii niin kamalan hyvin tuohon tupsuunkin...? Meinaa lähteä tämä itselle neulominen ihan lapasesta. joten pakko siirtyä pikkuhiljaa joululahjaneuleiden pariin.

7 kommenttia:

 1. Ai vitsi miten kaunis! minä juuri postista hain muutaman kerän tuota väriä. Täytyyköhän tilata muutama lisää ;) ihana huivi!

  VastaaPoista
 2. Aijai kyllä se on niin kaunis huivi! Ja kynsilakka ja tupsu sopivat täydellisesti huiviin!

  VastaaPoista
 3. Oi, kuinka siitä tuli kaunis! Tuo väri on kyllä ihan paras. Samoin Merilin. Jos ei järjen ääni jossain takaraivossa hillitsisi, niin neuloisin takuulla vielä toisenkin huivin Merilinistä. Ehkä juuri tuon Sakuran... :)

  VastaaPoista
 4. Nämä Leila Raaben huivimallit ovat niin kauniita! Ihana Sakura :)

  VastaaPoista
 5. Mä kans diggaan noista Raaben malleista, hienoja ovat. Kuten nyt tämäkin, siis toteutus tietty myös ihan mahtava!

  Sen suhteen kyllä protestoin, että itselle neulominen voisi lähteä lapasesta. Sehän on parasta neulomista, eikö? Eikö? :D

  VastaaPoista
 6. Ilosofiaa: Kiitos! Ja ilman muuta suosittelen lisätilauksen tekemistä, kaikilla pitäisi olla tämmöinen ihanuus talven varalle :)

  berenike: Thanks doll, hyvät kuvat saa kaiken näyttämään paremmalta!

  Sanna: Kiitos! Tämähän on siis täysin sinun Merilin-huivisi inspiroima :) Suosittelen kyllä tekaisemaan tämän mallin jossain vaiheessa, tykkäisit varmasti!

  Heidi: Kiitos, näissä ihanissa malleissa iskee kyllä valinnanvaikeus!

  Liina: Joo Raabelta voisin kyllä neuloa useammankin mallin, aikaongelma vaan on akuutti. Ja tiiätkö kun mulle toi itselle neulominen on ihan tuskaa, siksi yleensä itse palvelen talvet vaikka kaikilla läheisillä on neuleasusteita kaapit täynnä :D Positiivinen kehityskulku siis tämä itselle neulottujen juttujen putki, en valita :D

  Elina: Kiitos paljon, olen ihan samaa mieltä :)

  VastaaPoista