lauantai 18. lokakuuta 2014

Pipotus

Säännöllisin väliajoin havahdun siihen, että en muista neuloa itselleni tarpeeksi usein. Niinpä taas ensimmäisenä viileänä aamuna sain todeta, että tässä sitä ollaan ilman pipoa (vaikka onhan niitä tullut muutama joskus neulottua). Totuuden nimissä on sanottava, että neuloin viime talvena itselleni identtisen harmaan pipon, mutta sitä ei kukaan tiedä, että missä tuo kyseinen pipo nyt on. Onneksi olin ollut viime talvena itseäni fiksumpi  ja ostanut langat uuteen pipoon jo ennen kuin edellinen hukkui.
malli: Rikke
lanka: Lang Yarns Novena, keskiharmaa, noin 45 grammaa.
puikot: 3,5mm ja 4,5mmItseasiassa olen neulonut eri sävyisistä harmaista näitä Novena Rikkejä jo yhteensä kolme,mutta tämä on täysin perusteltua. Ihana lanka ja ihana ohje, näitä voisi neuloa ainakin kolme lisää!
malli: Helmeilevä
lanka: Eden Cottage Yarns Milburn 4ply, väri Damson, noin 37 grammaa.
puikot: 2,5mm Tämän ihanan langan sain syntymäpäivälahjaksi ihanalta hovikuvaajaltani, ja kun Lankakauppa Kerän blogiin tupsahti samalle langalle suunniteltu pipo-ohje niin tämä valikoitui matkaneuleeksi Tallinan matkalle. Simppeli ohje ja ihana lanka, joka on yhtä aikaa silkkisen kiiltävä mutta silti rouhea.

Nyt on sitten pipoja kaksin kappalein, täytynee tehdä kovemmille pakkasille vielä muutama lisää, koska ikinä ei voi tietää minne ehdin nämä jättää talven aikana.

Lopuksi vielä kuva paikasta, jossa on aina ihanaa, aina naurua, aina kahvia ja aina kotoisaa. Paikka, jonne kaipaan niinä lauantaina jolloin olen töiden vankina. Kerän lauantaiset neuletapaamiset ovat henkireikä jo aikas monelle naiselle, enkä ihmettele miksi. Onneksi on Kerä ja sen ihana kauppias, ystäväni Jonna.
4 kommenttia:

 1. Kyllä ne oli niin upeita pipoja, erityinen fave on kyl tuo violetti! Ja todellakin samaa mieltä henkireiästä. Välillä neulekerho on jopa semmosta ensiapuna annettua tekohengitystä!

  VastaaPoista
 2. Hienoja pipoja! Henkireikä, todellakin. Viikon kohokohta tai sitten todellakin tyytyminen insta-kuviin työvuoron osuessa kohdalle...

  VastaaPoista
 3. Komeat pipot! Rikke on kyllä ihan paras!
  Ja sitten vielä tuo Kerän neuletapaaminen... Tällä kertaa on pakko tyytyä laulun sanoihin: "oi, jospa oisin saanut olla mukana..." :D

  VastaaPoista
 4. Olipas siun blogissa vaikka mitä kaunista. Ihania huiveja olet tehnyt ja tähän pipo postaukseen on pakko kirjoittaa, ihan samaa tuumin itse tuossa jokin aika sitten. Lankaa on vaikka kuinka ja aika paljon neulonkin vuoden mittaan vaan pipoja itselle ei synny. Ensi vuoden ajattelin aloittaa korjaamalla tämän erheen. Mukavaa loppu vuotta sinulle!

  VastaaPoista