lauantai 4. lokakuuta 2014

Voi Lontoo!


malli: Jämälankavillasukkajoulukalenterisukat (pienin muutoksin)
lanka: Trailing Clouds Self Striping Sock Yarn, väri Mind the Gap, noin 53 grammaa. Resoriin ja kantapäähän Dropsin Fabelia pieni nöttönen.
puikot: 2,25mm


Tämä Lontoon metrokartasta inspiraationsa saanut sukkalanka on vilahdellut blogimaailmassa jo usemapaan kertaan, ainakin Ryyni ja Sanna ovat neuloneet tästä ihanaisia sukkia. Kun ihanainen kollegani tilasi oman vyyhtinsä kesällä, oli minunkin pakko laittaa tilaus vetämään.

Aloitin suurella innolla neulomaan Neulistin ja Vyyhdin junailemaa joulukalenterisukkamallia, mutta  kävi samoin kuin kaikkien muidenkin aloittamieni varpaista varteen neulottavien sukkien kanssa, innostus lopahti uuden tekniikan opettelemiseen. Oli selvää, että tästä kirjavasta langasta on tehtävä perussukat, sillä kaikenlaiset kuviot uppoaisivat värimereen, joten palasin tutun ohjeen pariin. Jämälankaa näissä on vain resorit ja kantapäät, ja silmukoita loin hieman enemmän kuin ohjeessa, mutta muuten nämä on kantapäätä myöten ohjeen mukaiset. Ja istuu kuulkaas hyvin!Kovasti olen neulonut, mutta valmista on vielä vähän, Työt ja kaikenlaiset opiskelut, niin uudet kuin vanhatkin, vievät aikaa tärkeämmiltä asioilta.

Ainiin ja blogini yksivuotispäiväkin hurahti vauhdila ohi, en olisi vuosi sitten uskonut että teitä eksyisi tänne näin monta niin lyhyessä ajassa. Suuren suuri kiitos jokaiselle kävijälle!


16 kommenttia:

 1. Ooh, mä just sain oman vyyhtini Mind the gapia - taistelun takana oli, mutta näistäkin sukista päätellen kyllä kannatti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatti ehdottamasti! Hyvä, että urhea taistelu palkittiin, tässä vaiheessa ei varmaan kannata mainita että itse satuin vahingossa sinne sivuille päivityksen aikaan ja en joutunut taistelemaan lainkaan :D

   Poista
 2. Kyllä ne niin ihnat sukat vaan on! Onnea blogille, muru!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Soma on kyllä oikea adjektiivi, semmoinen peppipitkätossuinen fiilis on nämä jalassa:D

   Poista
 4. No niin, nyt minäkin aloin himoitsemaan tuota lankaa! Kauniit sukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, suosittelen langanhankintaa lämpimästi!

   Poista
 5. Tuo lanka on kyllä herkun väristä!

  VastaaPoista
 6. Voi jehna, että on vekkulit raitasukat. Kyllä tuota lankaa tarttis saada itsekin, Lontoon kaipuu iskee päälle aina silloin tällöin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lontoo on kyllä minun sydämeni valittu, joten kaipuu iskee usein ja kovaa, suosittelen raitasukkaterapiaa ensiavuksi :)

   Poista
 7. Mahtavat sukat! Jee, Lontoo! Jee, Tiinun blogi!

  VastaaPoista
 8. Nää on kyllä niin nätit! Tykkään ihan älyttömästi tällaisista jutuista, joissa on taustalla joku JUTTU! :)

  VastaaPoista
 9. Yritin kommentoida aiemmin, mutten ole varma, mitä kävi. Kuiteskii! Aina sävähdyttää eniten tuollaiset asiat, joissa on taustalla joku JUTTU! Ja nuo on ihan kauhean nätitkin!

  VastaaPoista