perjantai 5. joulukuuta 2014

Harmaata harmaalla


malli:Rick
lanka: Louhittaren luolan Väinämöinen, väri Kelo. Menekki noin 70 grammaa.
puikot: 2,5mm

Tämä jatkuva märkä, tahmea ja lamaannuttava harmaus ei tee kyllä hyvää ihmiselle. Siksipä on tärkeää pitää huolta siitä, että edes lähimmäisen varpaat pysyvät lämpiminä vaikka muuten tuntuukin epätoivoiselta. Pikkusiskoni on suhteellisen neutraalin väripaletin ystävä, joten tämä vyyhti oli täsmäostos ihan vain häntä varten.

Tämä helppo malli löytyy Cookie A:n kirjasta Suloisimmat sukat. Mitään erityisen mieleenpainuvaa tässä neulomiskokemuksessa ei ollut, mutta tarviiko sitä aina ollakaan. Malli on tarpeeksi simppeli tällaiselle eläväpintaiselle langalle, joten siinä mielessä nappivalinta.

Kaikenlaisia hys hys-neuleita on kesken, onneksi on kynttilöitä, teetä ja joululauluja jotka tarjoavat hetkellisiä valonpilkahduksia tähän synkkyyteen.12 kommenttia:

 1. Oi, onpa ne ihanat! Aivan älyttömän kauniit! Menin jotenkin ihan sekaisin tuosta ihanuudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (Kuulostan sekopäältä. Mutta tuo on pitkään aikaan eka malli, joka on todella kolahtanut sukkapuolella.)

   Poista
  2. Oi mitä ihania kommentteja, piristit näillä koko mun viikonlopun :D ihana, että joku muukin sekoaa välillä, tulee itselle sellainen olo, että en ole yksin.

   Poista
  3. Et, et todella :D Ja nytpä piti vielä tulla onnittelemaan lankavalinnasta, en olisi ikinäkoskaan edes harkinnut tekeväni noita sukkia sen alkuperäisen kuvan johdattamana. Vaan tämä sun! Voiko parempaa mainosta olla?

   Poista
  4. Cookie saisi maksaa mun mielestä mulle provikkaa kun oon parantanut näiden sukkien julkisuuskuvaa ihan hulluna! :D Oikeastihan päädyin tähän ohjeeseen niin, että avasin kirjan satunnaisesta kohdasta ja neuloin menemään, mutta kuulostaa kyllä paremmalta jos sanon, että etsin pitkään ja hartaasti juuri tälle langalle tarkoitettua mallia!

   Poista
 2. Mä taas ihastuin ihan täysillä tuohon lankaan. Taivaallisen värinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Yhtään ei ole minun värini tämä, mutta jotenkin kummasti neuloessa tämä hiipi yhdeksi suosikikseni :)

   Poista
 3. Onpas ne ihanannäköset valmiina! Tosi hyvä väri kyl oli sukkiensaajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, saaja ei ole ainakaan vielä ilmaissut eriävää mielipidettä, joten eiköhän nämä osunut ihan nappiin :D

   Poista
 4. Onpa tosi kauniit sukat! Jotenkin tuo malli ei ole kirjassa sykähdyttänyt mua lainkaan, mutta Kelo saa kyllä mallin loistamaan. Hyvä valinta, hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun osalta se koko kirja on jäänyt vähän vähemmälle huomiolle, jotenkin ne kuvat ei vetoa muhun yhtään. Olisi saattanut minultakin jäädä tämä malli kokonaan neulomatta, jos ei olisi ollut tätä lankaa vailla ohjetta. Mukava tietää, että osuin nappiin :)

   Poista